Kwaliteit en Seed to Seal

Zoals je al kon lezen zijn de essentiële oliën van Young Living 100% puur. Nu zie je dat wellicht op nog flesjes staan, maar ken je de Europese Wetgeving hier rond al?

Er moet slechts 5% PURE essentiële olie in een flesje zitten om op het label te mogen zetten dat het 100% puur is! Wat al de rest dan is? Aanvulling! Heel vaak is dit alcohol. Soms ook een plantaardige olie. Maar meestal zijn dit synthetisch nagemaakte stoffen om zo de olie goedkoper te maken. Je weet het dus eigenlijk niet écht wat erin zit.

100% puur

Hoe komt het dat ik bij Young Living dan wél zeker ben dat de olie 100% puur is? Wel, omdat zij als ENIGE bedrijf ter wereld hun EIGEN BOERDERIJEN hebben. ELK ander bedrijf met essentiële oliën koopt hun oliën dus op de markt… En dan kan je niet zeker zijn van wat erin zit.

Die boerderijen van Young Living mag je trouwens altijd vrij gaan bezoeken. Ik heb al de gelegenheid gehad om de boerderij in Kroatië te gaan bezoeken waar onder andere de helichrysum geplant, geoogst en gedestilleerd wordt.

Ze werken ook met streng gecontroleerde partnerboerderijen. Voor die partnerboerderijen stellen ze dezelfde strenge eisen als voor hun eigen boerderijen.

Seed To Seal

Seed to seal is de belofte van Young Living dat ze enkel zuivere producten maken waarvan je weet dat het ontwikkeld is op basis van een zorgvuldig inkoopproces, wetenschap en normen:

Respect voor onze aarde

Young Living hecht ook veel belang aan normen en waarden. Ze werken met enorm respect voor onze aarde. Van het verantwoord inkopen van zeldzame planten tot het vooruithelpen van lokale gemeenschappen en er alles aan doen om lokale milieuregels na te leven…

Young Living kiest voor bronnen waarvan ze weten dat ze pure essentiële oliën produceren en de ingrediënten ethisch verantwoord en legaal te verkrijgen zijn.

Dus ik kies niet enkel voor Young Living om het feit dat ze gewoon dé beste producten hebben. Ook het hele proces en de moraal achter dit bedrijf, strookt helemaal met mijn eigen normen en waarden!

Inkoopproces

Over dat inkoopproces heb ik het hierboven al gehad met de boerderijen. Zij kopen dus geen oliën in. Ze maken ze allemaal stuk voor stuk zelf!

Hierdoor weten ze dus op elk moment de kwaliteit van de producten te garanderen! Ook onkruidverdelging en insectenbestrijding gebeurt enkel met de hand en/of essentiële oliën. Op deze manier schakelen ze ook daar de schadelijke stoffen uit!

Wetenschappelijk

Wetenschappelijk staan ze ver vooruit: Producten worden zowel door Young Living zelf als door twee onafhankelijke, gerespecteerde laboratoria getest. Indien er een batch niet goed genoeg is, wordt deze niet verkocht.

Indien je meer interesse hebt hierin en wil weten waarop élke olie en élk product gecontroleerd wordt, stuur me dan gerust een mailtje.

De producten van Young Living zijn ontwikkeld op basis van een zorgvuldig inkoopproces, wetenschap en normen

Meer informatie

Premium Starterskit

Young Living heeft een heel handige starterkit waarmee je goed kan beginnen om je lichaam en geest te ondersteunen. Je bent niet verplicht met een kit te starten, je kan ook gewoon 1 flesje olie kopen. Eigenlijk koop je wat je wil, wanneer je wil.

Ik licht hier even de starterkit uit omdat ik hier zelf mee gestart ben en dit prijs-kwaliteit gezien de beste optie is.

Prijs?

Young Living biedt deze starterskit aan voor 171,52 euro (excl verzending).

De effectieve waarde van dit hele pakket is 251,43 euro. Echter zou het nog duurder uitkomen als je alles apart zou willen kopen, want enkele van deze oliën zijn niet beschikbaar in 5ml, de roller fitments kan je niet per stuk kopen en ook de zakjes Ningxia kan je niet per zakje kopen. Dan kom je al aan een bedrag van meer dan 300 euro. Toch wel een behoorlijk verschil!

Inhoud Premium Starterskit

 • Dewdrop diffuser
 • 2 x Ningxia Red 60 ml samples
 • 12 x 5ml essentiële oliën
 • Aromaglide roller fitment
 • 10 love it? Share it! Sample business cards
 • 10 love it? Share it! Sample oil bottles
 • Productgids + magazines en documentatie
Dewdrop Diffuser

De Dewdrop Diffuser functioneert als aromaverstuiver, bevochtiger en verstuiver in één makkelijk te gebruiken product. Op maat ontworpen met tot vier uur doorlopende verstuiving, automatisch uitschakelen en lichtbesturing.

Plastic is speciaal ontworpen voor ideaal gebruik met de EO. Zeker citrusoliën gaan niet goed met plastic en daardoor gaan er microscopisch kleine plasticdeeltjes loskomen die zich dan vastzetten op je organen (vooral darmen). De YL diffuser zijn wetenschappelijk zo ontwikkeld dat er geen plasticdeeltjes los kunnen komen.

Ningxia Red

Een gezond supplement voor elke dag in de vorm van een drankje. Bevat Ningxia wolfbessenpuree, sap van blauwe bessen, kersen, aronia, granaatappel en pruimen. Natuurlijk stevia-extract, druivenpitextract, puur vanille-extract, EO van sinaasappel, yuzu, citroen en mandarijn.

Voorziet het lichaam van vitale fytovoedingsstoffen (= voedingsstoffen uit de natuur).

12 Esstentiële Oliën (5ml flesjes)

Lemon

Sterke, schone, zuiverende citrusgeur. Revitaliseert en beurt op. Het heeft een reinigende werking en ondersteunt een gezond immuunsysteem (opletten: Fotosensitief!)

Lavender

Één van de meest veelzijdige essentiële oliën. Heeft een zeer kalmerend aroma. Heeft niet alleen balancerende eigenschappen voor de geest maar ook voor de huid. Kan bijvoorbeeld ondersteuning geven bij brandwonden.

Peppermint

Één van de oudste en meest gewaardeerde oliën met een heel veelzijdige werking. Heeft onder andere een ondersteunende werking op het spijsverteringsstelsel, geeft energie en verbetert de focus, geeft een boost aan het uithoudingsvermogen en heeft een positief effect op de spieren. (Opgelet voor de ogen en gevoelige lichaamsdelen! Zeker niet in bad gebruiken! Niet gebruiken onder de 6 jaar)

Frankincense

Een zeer waardevol ingrediënt in de huidverzorging en kan ook gebruikt worden ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem.

Copaiba

Ondersteunt de mentale gezondheid, opbeurend, kan ondersteuning bieden bij angst & stress. Versterkt ook de andere essentiële oliën.

Digize

Een blend van EO die ondersteuning biedt aan het spijsverteringsstelsel. In deze blend: Taragon, Juniper, Anise, Ginger, Fennel, Patchouli, Peppermint, Lemongrass.

Purification

Heeft een zuiverende en neutraliserende werking. Gebruik deze olie bij vieze geurtjes of ter ondersteuning bij schaafwonden op de huid. In deze blend: Lemongrass, Rosemary, Tea Tree, Myrtle, Citronella, Lavandin.

Thieves

Gebaseerd op het historische verhaal van 4 dieven in Frankrijk die tijdens de periode van de pest de graven leegroofden en toch zelf de pest niet kregen. Het verhaal zegt dat zij de kruidenmengeling gebruikten die nu in de Thieves EO - blend zit. Deze blend ondersteunt dus het natuurlijke afweersysteem. In deze blend: Clove, Cinnamon bark, Rosemary, Lemon, Eucalyptus Radiata.

Panaway

Een blend met een positieve werking op de spieren. Zeer aangenaam om te gebruiken na fysieke inspanningen. In deze blend: Wintergreen, Clove, Helichrysum, Peppermint.

R.C

Respiratory Circulation. Deze blend bevordert een gezonde werking van de luchtwegen. In deze blend: Eucalyptus globulus, Eucalyptus Radiata, Eucalyptus Citriodora, Myrtle, Spruce, Peppermint, Pine, Lavender, Marjoram, Cypress.

Stress Away

Ondersteuning bij de alledaagse stress-situaties. Zit vanille in. In deze blend: Copaiba, Lime, Cedarwood, Ocotea, Lavender & Vanille.

Orange +

Plus oliën vallen onder de wetgeving van de voedingssupplementen en mogen dus ingenomen worden. Ondersteunt het ademhalingsstelsel, zeer opbeurende olie, ondersteunt het spijsverteringsstelsel en kan helpen bij gewichtsverlies.

Young Living heeft een heel handige starterkit waarmee je goed kan beginnen om je lichaam en geest te ondersteunen.

Contacteer Mij

Inloggen en bestellen

Om te bestellen bij Young Living moet je eerst en vooral een Login aanmaken. Dit is geheel vrijblijvend en je bent hierdoor tot niks verplicht. Dit vereenvoudigt echter wel het bestellen!

Hoe maak ik een login aan?

1: Ga naar Young living

2. Laat het vakje ‘lid’ aangeduid staan, hierdoor krijg je 24% korting. Wanneer je kiest voor detailhandelklant betaal je 24% meer op alle producten. Door dit vakje aan te duiden kom je ook in mijn team terecht (als je mijn lidnummer ook ingeeft, zie stap 4). Dit wil zeggen dat ik jouw oliecoach ben en jou zal begeleiden op je ontdekkingsreis door de wondere wereld van essentiële oliën en chemisch-vrij leven.

3. Duid je land van herkomst aan + je taal.

4. Klik op: ik werd doorverwezen door een lid en heb de lidmaatschap nummers. Vul daar dan het volgende nummer in (beide vakjes hetzelfde): 11980099 .

5. Klik op doorgaan en vul je gegevens in, duid je akkoord aan voor de algemene voorwaarden, ga akkoord en ga verder.

6. Je krijgt een voorstel om bestellingen te doen maar je kan beter gewoon doorgaan zonder te bestellen en dan bestellen wanneer je account klaar is.

7. Ook het Essential Rewards programma kan je later aanduiden wanneer je al een account hebt.

8. Je account is aangemaakt, ga naar beginnen en links op het instrumentenbord kun je gaan bestellen.

Hoe kan ik bestellen?

Wanneer je een account hebt aangemaakt ben je klaar om te bestellen. Links in het instrumentenbord heb je keuze uit twee soorten bestellingen: de snelle bestelling en een bestelling via Essential Rewards.

De snelle bestelling is een eenmalige bestelling, maar ik raad iedereen aan om op Essential Rewards te gaan!

Als je de startkit met dewdrop diffuser wil bestellen, kan je het makkelijkste volgende productcode ingeven om zeker de juiste stekker en productgids te krijgen: 546314

Betalen kan met Visa, Mastercard of Paypal.


Essential Rewards

Essential Rewards is het loyaliteitsprogramma van Young Living. Het houdt in dat je elke maand via de Essential Rewards - tab in je account voor minstens 50PV ( = ongeveer 50 euro) bestelt.

Dit lijkt veel, maar eens je de chemical-free lifestyle omarmt, bereik je dit vlotjes. Plus moet je in het achterhoofd houden dat je ook geld uitspaart doordat je bepaalde medicatie niet meer koopt, of doordat je bijvoorbeeld de YL shampoo gebruikt ipv die in de winkel. Je moet het niet zien als iets dat bovenop je huishoud-budget komt.

Het is een vervanging van andere dingen IN je huishoud-budget. En bovendien moet je ook vooral bekijken wat je er allemaal voor in de plaats krijgt.

Wat is het addertje?

NIETS! Je kan je ER stopzetten wanneer je maar wil door simpelweg even naar de klantendienst te bellen of te mailen. No questions asked!

Ik heb zelf al om meer dan 600 euro gratis producten kunnen kopen dankzij Essential Rewards! Wie zegt daar nu neen tegen?

Waarom?
 • Je spaart punten op je aankopen. Deze kan je dan gebruiken om gratis producten aan te kopen.
 • Exclusieve (bijna maandelijkse) promoties voor ER leden.
 • Je hebt verlaagde verzendkosten.
 • GRATIS Essentiële Olie op 3, 6, en 9 maanden.
 • GRATIS EXCLUSIEVE LOYALTY BLEND op 12 maanden (en nadien jaarlijks)! Deze blend is NIET te koop en zal ook nooit te koop komen!
 • ER members krijgen automatisch voorrang bij producten die low in stock zijn.

Dit is een zeer toegankelijke, laagdrempelige cursus. Om tot echte resultaten te komen en het echt toe te passen, moet het uiteraard vanuit jezelf komen, maar hier krijg je alvast goede tips, aan de hand van concrete opdrachten, om dingen uit je dagelijkse leven aan te pakken en (permanent) te veranderen. Voor mij gaat het hier vooral over energiebesparende ingrepen die als chronisch zieke soms moeilijk zijn, maar o zo belangrijk. Al blijf je uiteindelijk maar 1 dingetje toepassen, dan heb je al een goede verandering aangebracht! Leuk is dat er niet enkel met de geschreven opdrachten gewerkt wordt, maar er ook telkens begeleidende video's zijn. Bij vragen en opmerkingen is Kelly voldoende aanwezig om je verder te begeleiden en ondersteunen. Het is een heel lieve, inspirerende dame, waarnaar ik alleen maar kan opkijken! Kortom, een aanrader!

-Joyce

Erg duidelijke, goed begeleide cursus. De passie over het onderwerp is duidelijk en je voelt de ervaring meteen aan. Bij vragen of opmerking staat Kelly meteen klaar om te helpen. Ik ben er van overtuigd dat dit enorm helpvol kan zijn bij het ‘leren ontdekken’ van een ziek lichaam en je nieuw normaal.

-Lindsay

Voor deze cursus volgde ik Kelly al een hele tijd op social media en vond ik haar een enorm sterke madam. Deze cursus bewijst maar weet eens wat een toppertje ze is. Met eenvoudige, maar soms intense oefeningen helpt ze je meer van jezelf te houden en helpt ze je op weg om op de juiste momenten voor jezelf te kiezen en je dagelijkse leven te plannen. Wat een verademing om een cursus te volgen van iemand die weet hoe het voelt en ermee heeft moeten leren omgaan. Om niet het zinnetje ‘leer ermee leven’ te moeten horen, maar echt handvaten te krijgen om dit ook daadwerkelijk te doen.
Ik raad de cursus niet alleen aan chronisch zieken aan, maar ook aan mensen die herstellen van een burnout (of er geen willen krijgen) en eigenlijk voor iedereen die zichzelf een beetje liever wil zien.

-Maja