Spring naar de inhoud

Kaartleggingen

Wat is een kaartlegging?

Als je bij mij een kaartlegging boekt, ga ik intunen op jouw energie en emoties. Ik ga dan vanuit mijn sterk ontwikkelde intuïtie en door middel van het voelen van jouw energie kaartjes trekken.

Uit mijn human design blijkt dat ik niet enkel de emoties van de persoon voel, maar echt hun hele zijn en wezen. Om deze reden kan ik zeer goed connectie maken. Ik laat jouw hele energie binnenkomen.

𝘞𝘢𝘵 𝘪𝘬 𝘫𝘰𝘶 𝘷𝘦𝘳𝘵𝘦𝘭, 𝘻𝘢𝘭 𝘮𝘪𝘴𝘴𝘤𝘩𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘸𝘪𝘭 𝘩𝘰𝘳𝘦𝘯, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘸𝘦𝘭 𝘸𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨 𝘩𝘦𝘣𝘵 𝘰𝘱 𝘥𝘢𝘵 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵. 𝘐𝘬 𝘣𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘪𝘦𝘮𝘢𝘯𝘥 𝘥𝘪𝘦 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘯𝘥 𝘱𝘳𝘢𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘨𝘢 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘱𝘳𝘦𝘤𝘩𝘵𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘪𝘥.⁣

Connectie Reading

Vind de connectie met jezelf terug

Deck naar keuze

Minimum 3 kaarten

Prijs: €35

Inner child Reading

Maak contact met je innerlijke kind

Deck naar keuze

Minimum 3 kaarten

Prijs: €35

Verjaardag Reading

Wat brengt het komende levensjaar je?

Deck naar keuze

Minimum 4 kaarten

Prijs: €45

Unicorn Reading

Vind de weg naar je droomleven met de hulp van de elementen en de unicorns

Deck: Het orakel van de unicorns

Minimum 5 kaarten

Prijs: €55

(Als je een kaartlegging boekt, boek je deze altijd in aan het begin van een week. Je moet zelf niet aanwezig zijn op dit moment maar deze datum betekent dat je je kaartlegging in de loop van deze week krijgt. Ik geef geen exacte datum omdat ik rekening hou met mijn eigen energie en de energie die in de wereld hangt.)

Er zijn 2 mogelijkheden voor het kiezen van een card deck:

  • Jij kiest uit mijn decks hetgeen dat jou het meeste aanspreekt
  • Je laat mij intuïtief kiezen

Je krijgt een mooi uitgewerkt pdf document met daarin alle uitleg. Eventuele extra kaartjes die ik bijtrek worden uiteraard niet aangerekend. Aangezien ik ook aromatherapeute ben, geef ik bij elke kaart ook een essentiële olie als suggestie die je hierbij kan gaan inzetten. Ik leg je uit wat deze olie doet en hoe je ze kan gaan gebruiken.

Op het einde van de reading trek ik ook altijd nog een inspiratie-, transformatie- of een affirmatiekaart. Deze wordt ook bijgevoegd in het document. Het kan altijd dat ik het gevoel heb nog een kaartje uit een extra deck te moeten trekken. Dan zal ik dit zonder meerprijs doen en ik vermeld ook het deck waaruit dit kaartje komt!

Reviews

"Dankjewel voor je reading! De kaartjes waren er boenk op! Zo raar dat dat overeenkomt met waarmee ik toch al bezig was en zo toch wat extra richting geeft. Maar wat heb jij dat prachtig uitgewerkt! Dankjewel zeg! Ook de twee extra kaartjes waren een plus. Mij hoor je zeker nog terug!”
- T -

”Nog even over de reading.. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat zeggen, want de reading zit er boenk op. En er is bij mij zoiets van voila het staat nu zwart op wit, waar wacht je dan nog op? Bedankt dat je deze reading hebt gedaan. Maar het is mogelijk dat er nog vragen binnenkomen. Het komt echt nog altijd binnen…”
- A -

”Ik heb al mijn kaartjes gelezen. Dat kwam effe binnen. Vanaf de eerste kaart rolde de tranen over mijn wangen. De kaarten toonden eigenlijk aan wat ik al lang wist maar niet wilde toegeven/uitspreken. Eigenlijk was dit het zetje dat ik nodig had om actie te ondernemen. Ik ben je echt heel dankbaar 💗”
- R -

“We need to do a better job of putting ourselves higher on our own 'to do' list.”
- Michelle Obama -