Spring naar de inhoud

Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Kelly, bezielster van โ€œ๐˜ˆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ง๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณโ€™๐˜ด ๐˜š๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ญโ€, ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ. Ik ben al altijd zelfstandige geweest, maar zeker niet altijd in de spirituele sector. Ik was in een vorig leven fotografe en dierenoppas aan huis. Echter door mijn chronische aandoeningen ben ik met beide moeten stoppen.

Ook door het chronisch ziek zijn herontdekte ik mijn spiritualiteit en de kracht diep in mezelf.

Ik heb dan wel een hele lading aandoeningen, maar ik ben veel meer dan dat.

Wat ik met mijn onderneming wil doen is mensen terug in verbinding brengen met zichzelf, met het licht in hunzelf en terug de schoonheid en het licht in hun leven รฉn de wereld kunnen zien.

Want ik weet zelf hoe moeilijk het is om donkere en moeilijke tijden te hebben. En hoe moeilijk het soms is om hier alleen door te raken.

Ik ben geen therapeut of psychologe en ik kan ook niet het werk voor jou doen.

Wat ik wel kan doen is je hand vasthouden op je pad naar het licht. Je laten tot rust komen en met allerlei tools je helpen om uit de schaduw te komen.

Wat ik dus niet doe is schaduwwerk of zware psychologische gesprekken, daar zijn andere mensen voor. ๐—œ๐—ธ ๐—ณ๐—ผ๐—ฐ๐˜‚๐˜€ ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜, ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜‚๐—ธ๐—ท๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป.

Dit zal ik doen door middel van ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด (reiki, edelsteenhealing, chakrahealing, aromatherapie,โ€ฆ), ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป met focus op plezier terugvinden, ๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป om je een leidraad te geven en ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ฝ๐˜€ in de vorm van werkboeken. Dit alles staat open voor elke M/V/X die hier nood aan heeftโ€ฆ

Dit zijn enkele kernwoorden hoe mijn vrienden me zouden omschrijven:

  • Spontaan
  • Zorgzaam
  • Krachtig
  • Intuรฏtief
  • Natuurliefhebber

โ€œAromatherapie is een zachte aanraking die diepe gevoelens kan oproepen.โ€
- Valerie Ann Worwood -